sâmbătă, 20 iunie 2015

Învață-ți copilul bunele maniere


Bunele maniere reflectă un copil politicos și le dă un aer puternic de distincție și prezență. Nu este ușor de recunoscut un copil care este politicos, precum un copil care este nu este nepoliticos? Normele corespunzătoare, obiceiurile, și modurile de viață trebuie să fie practicate de toți copii. 

Amintiți-vă copiii dumneavoastră trebuie să respecte și să imite acțiunile și comportamentele tale.

Ce sunt bunele maniere?

Un gest de respect și considerație pentru alte persoane.
Învață copii să fie mai buni și mai politicoși.
Spun ce fel de creștere au copii.
Spun multe despre tine ca mamă.
Sunt un indiciu al dezvoltării sociale al copilului.
Câștigă respectul colegilor.

Fiecare cultură are propria modalitate de salut și etichetă. De exemplu, în Olanda, se sărută de trei ori pe obraji. În El Salvador, se sărută o dată pe obraz. În St. Vincent e îmbrățișare. În Statele Unite, poate fi o îmbrățișare sau un sărut pe obraz.

  • Spun bună dimineața, bună seara, sau salut când vezi pe cineva pentru prima oară. Este necesar să se dea mana dacă saluți un profesor sau un adult fiind introdus de familia ta. Daca este un membru al familiei sau un prieten bun, o îmbrățisare sau un sărut pe obraz poate fi adecvat.
  • Spune la revedere înainte de a pleca. Agită mâinile dacă e cazul. Îmbrățișarea sau un sărut pe obraz este adecvat pentru familie sau prieteni. Dar plecând fără a saluta este nepoliticos.
  • Faceți un compliment cuiva, dacă credeți că e oportun. Și când veți face un compliment asigurați-vă că, complimentul este necesar și făcut cu bun gust.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu